Home >> Over ons

Informatie JP Allround-ICT BV

Per 1 december 2018 heeft Zicht ICT B.V. alle activiteiten van JP Allround-ICT B.V. overgenomen.


Met meer dan 10 jaar ervaring in de ICT, vooral in de Windows netwerk sector hebben wij al veel problemen gezien, en op kunnen lossen. Ook hebben wij geleerd en gezien hoe het niet moet, en dat is al een voorsprong op de rest.


Wij kunnen adviseren en begeleiden in automatiseringstrajecten, hier kunt u denken aan nieuwe netwerken aanschaffen, netwerkbekabeling aanleggen, patch kasten afmonteren en alle zaken eromheen. Wij zullen dan verschillende bedrijven aansturen om eea te regelen zodat u daar geen zorgen meer over heeft. 


Netwerken beheren, en automatiseren doen wij uiteraard zelf. Kijk hiervoor bij het hoofdstuk zakelijk.


Processen versnellen

Vaak is het ook zo dat processen in een bedrijf zijn “vastgeroest” en met huidige technieken kunnen deze processen vaak veel sneller. Hier kan naar gekeken, en in geadviseerd worden.


Bent u bijvoorbeeld elke week bezig een Excel formulier te maken met steeds dezelfde handelingen? Bespaar u de tijd en laat ons het Excel document automatiseren. Zo komt het document altijd hetzelfde voor de dag zonder menselijke fouten. U kunt er ook opties bij bedenken om sheets automatisch in pdf te mailen. Of in bepaalde directories op te slaan, zonder dat u dit zelf continu hoeft te doen.


Bent u op zoek naar een automatiseerder, of wilt u kijken of het ergens anders beter kan? Neemt u dan contact op met JP Allround-ICT.