Home >> WIFI

Bedrijfsmatige- en grootschalige WIFI toepassingen

 


JP Allround-ICT kan uw evenementen / projectlocaties / bedrijfspanden of huis voorzien van WIFI, als het een tijdelijke locatie betreft dan kan dit middels huur per maand per WIFI punt.Waarom WIFI van JP Allround-ICT

Wij leveren 1 WIFI netwerk af, zodat waar u ook op de locatie loopt - ook als u meerdere locaties voorziet van WIFI - altijd met hetzelfde netwerk verbinding maakt. En met deze techniek kunt u ook wandelend door de locatie, zonder de verbinding te verliezen.


Voor openbare WIFI netwerken kunt u landingspagina’s, vouchers voor bepaalde internettijd, of gewoonweg openbare toegang laten creëren.


Hoe gaan wij te werk

Permanente WIFI oplossing:


Wij komen bij u langs om te bespreken waar  in uw bedrijf, huis of buiten op uw terrein WIFI gewenst is. En zullen dit met ons test apparatuur gaan bekijken hoeveel WIFI punten er nodig zijn. Daarna word hier een offerte voor gemaakt.

Als de offerte akkoord is, komen wij terug om te installeren en te bespreken hoe het WIFI netwerk eruit moet komen te zien; Wilt u een gasten netwerk, bedrijfsnetwerk, of beide.


Tijdelijke WIFI oplossing:

Heeft u een evenement waarbij u de bezoekers een mogelijkheid wilt geven gebruik te maken van het internet, en/of een WIFI netwerk dat alleen door de organisatie te gebruiken is. Dan kunnen wij dit voor u realiseren. Projectmatige WIFI toepassingen welke een groot gebied beslaan zijn ook geen probleem.


Wij komen bij u langs om het evenement te bespreken;

  • Hoe groot is de locatie.
  • Hoeveel gebruikers moet het netwerk aan kunnen.
  • Wat voor internetverbinding is er voorhanden..

Hierna maken wij een offerte met het aantal te plaatsen WIFI punten. De huurprijzen zijn afhankelijk van het aantal punten, en de duur van het project, maar varieren van € 10,00 - € 50,00 per dag en van

€ 10,00 tot € 60,00 per maand.


Wilt u meer weten over de eindeloze mogelijkheden, neemt u dan contact met ons op.