Home >> Zakelijk >> Bedrijven zonder eigen systeembeheerder

Wat doen wij voor u

Hieronder de prijzen en opties van JP Allround-ICT

Wij komen uiteraard graag bij u langs om alle onderstaande opties te bespreken. En voor u uit te rekenen wat u eventueel kunt besparen op de ICT kosten in uw bedrijf.


Managed antivirus

Aantal apparaten (Windows)

Prijs per jaar

1-5

€ 24,00 per apparaat

6-10

€ 23,00 per apparaat

11-15

€ 22,50 per apparaat

16-20

€ 22,00 per apparaat

21-25

€ 21,50 per apparaat

26 of meer

€ 21,00 per apparaat


JP Allround-ICT Patch Management/Take Control

Uw werkstations worden up-to-date gehouden met Windows updates, Java, Adobe enz. Als er problemen zijn kan JP Allround-ICT uw pc overnemen.


Per werkstation € 3,-


JP Allround-ICT Pro-actief beheer (Patch management / Take Control inbegrepen)

Uw pc word in de gaten gehouden door JP Allround-ICT, mochten er problemen op het netwerk voordoen, bellen wij u in de meeste gevallen.

Soort

Kosten per maand

Per Server

€ 15,- (eenmalige activatie per server € 25,-)

Per Werkstation

€ 3,00


JP Allround-ICT part-time systeembeheer

Ideaal voor bedrijven welke wekelijks, 2 wekelijks of zelfs maandelijks een halve dag of zelfs 1 dag systeembeheer nodig hebben. U koopt jaarlijks uw uren in met 10% (of meer zelfs bij meer commitment) korting, en als u daarbij nog meer uren nodig heeft worden deze voor het korting tarief (10% of meer) doorberekend.


Ook als u erover denkt een systeembeheerder nodig te hebben, maar bang bent dat u te weinig werk daarvoor heeft, kunt u JP Allround-ICT daarvoor inhuren door middel van een part-time systeembeheer abonnement.


Mogelijkheden zijn:

Aantal uren

Verdeling*

Prijs per maand

Prijs per jaar

52

Halve dag per 4 weken

€ 250,-

€ 3000,-

104

Halve dag per 2 weken / hele dag per 4   weken

€ 500,-

€ 6000,-

208

Halve dag per week / hele dag per 2 weken

€ 1040,-

€ 12.480,-

416

1 hele dag per week

€ 1900,-

€ 22.800,-

* Indien er een dag geen beheer nodig is, kunt u deze uren ook op een andere dag opmaken. Dit dient minimaal 1 week van te voren aangegeven te worden. JP Allround-ICT zal dit ook aan u melden als we het tegenkomen. Alle uren worden verdeeld over 13 perioden in een jaar.


Op de dagen dat er systeembeheer word uitgevoerd, zullen de dan geldende problemen worden opgelost, systeemonderhoud aan de computers uitgevoerd en procesversnelling binnen uw bedrijf gerealiseerd als dit wenselijk is.


Aan het einde van elk abonnement word geëvalueerd of er misschien een ander abonnement benodigd is.


JP Allround-ICT Strippenkaart

Wilt u liever uw systeembeheer op afroep, en toch korting? Dan is er nog de strippenkaart. Hierbij koopt u van te voren een aantal uren in met 10% korting. De strippenkaart is 25 uur systeembeheer en kost € 1462,50. Mocht de strippenkaart op zijn, kunt u altijd een nieuwe kopen.


Wilt u de strippenkaart per maand betalen? Dit kan in maximaal 12 maanden. Minimale afname is dan 48 uur, u betaald dan € 234,- per maand**.


  • Zijn aan het einde van deze 12 maanden nog uren over? Geen probleem! Deze zijn oneindig houdbaar!
  • Worden er door het jaar heen meer uren afgenomen dan dat er betaald zijn, worden deze afgerekend na aftrek van de eventueel al betaalde uren voor het normale tarief van € 65,00. De volgende maand begint u dan weer met opbouwen van uren.

Geen abonnement? Geen probleem!

Ook zonder abonnement kunt u JP Allround-ICT altijd inschakelen om uw problemen in het netwerk op te lossen. Het uurtarief is dan € 65,00 per uur.


Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW.